Tällä viikolla saapui ensimmäinen SNY: ni paketti :) Mukana oli pari kerää Novitan lankaa, tuoksukynttilä ja kuivattua minttua. Lanka oli ihanan väristä, mustikansinistä ja mustaa :) Hieman ohuempaa kuin mitä olen tottunut käyttämään, mutta aina pitää opetella jotain uutta. Häpeäkseni on myönnettävä, että inhoan minttua :(  Luulin että mainitsin asiasta yhteistietokorttiin, mutta on saattanut unohtuakin minulta. No asia ei kuitenkaan maailmaa kaada :) Pienestä pitäen olen jostain syystä inhonnut mintun hajua ja makua, purukumiakaan en voi sietää jos ei se ole mansikkaa..Paketti oli kuitenkin muuten mieluinen, kiitos SNY:)

Käsityöt ovat olleet hieman jäissä, en vaan ole töiden jälkeen jaksanut rueta mitään näpertämään. Saapassukat on kesken seiskaveikan neliraidasta ja ne aion saada valmiiksi viimeistään Syyskuun loppuun mennessä :) Lankoja on tullut haalittua lisää, viimeksi eilen Anttilasta tarttui mukaan Isoveli-lankaa (ihanan sammaleenvihreää). Päätin että mitään en osta, ennen kuin on entisiä käytetty mutta sehän tiedetään miten käy kun on langat tarjouksessa :) Tokmannilta ostin tuota seiskaveikkaa 2 kerää, oli tarjouksessa 4, 50€, väri on harmaan ja sinisen sävyjä...poistuu varmaan myynnistä kokonaan. Mukaan tarttui myös kaksi kerää Valo Ville- lankaa, en voinut vastustaa sitä pinkkiä. Taas pää pursuaa ideoita ( ostin eilen Novitan syysneuleet-lehden), saa nähdä miten moni jää suunnitteluasteelle .. Joululahjoja jo kuitenkin suunnittelin hieman.

Mitä paitaprojektiin tulee, niin kaavat on jo tehty :) Enää puuttuu koneeseen kaksoisneula, sitten pääsen ompelemaan itselleni raitapaitoja..Tässäpä tätä oli tällä erää, viikon päästä alkaa taas arkinen aherrus opiskelujen parissa ja tulee varmasti enemmän istuttua koneella ja päivitettyä sivuja :)