Tänään siis saapui paketti salaiselta neuleystävältä. Valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä kameraa käytettävissä, joten sanat saavat kertoa enemmän kuin tuhat kuvaa : )

Paketista paljastui kaksi tuikkua, chilejä(tuoreita), 3 kerää Novitan Aino-lankaa ja kaksi Daim- patukkaa, kaikki punaisen eri sävyissä. Suklaan popsin ensimmäisenä suihini kun tulin kotiin jumpasta : ) Langalle löytyy varmasti käyttöä, pitää miettiä mitä kaikkea kivaa niistä saisi tehtyä. Ihanaa tulla pitkän päivän jälkeen kotiin ja löytää postilaatikosta yllätyspaketti : )

659311.jpg

Tämä niin viattoman näköinen pikku kissa osaa olla välillä oikea riiviö. Muutenkin Gizmolla on tapana käyttäytyä kuin koira. Innokkaana hakee leluja ja tuo ne viskaajalle takaisin. Eikä meinaa millään kyllästyä hommaan. Kun sille päälle sattuu(vähintään kerran päivässä), vetää täyttä ravia ympäri huushollia ottaen välillä vauhtia sohvasta ja matka jatkuu. Silmät suurina ja korvat luimussa se vaanii sohvalla ohikulkijoita ja nappaa kiinni heti kun joku kohdalle sattuu. Eikä voi sanoa että haluaisi olla yksin ja rauhassa. Aina pitää olla siellä missä tapahtuu ja on ihmisiä. Liekö kellään kokemusta vastaavista hyperaktiivisista ja hieman "riehakkaista" kissoista, vai onko tämä vain minun etuoikeuteni : )